Tashmë të gjithë ato krime janë edhe përpara syve të botës. Edhe të shqiptarëve që në kohët që jetojmë e kanë luftën kundër terrorizimit një sfidë më vete. Aq sa partitë politike në...
Një alarm për bombë në aeroportin e Manchester ka vënë në gatishmëri të gjithë policinë britanike e cila ka shkuar në vendngjarje dhe rrethoi të gjithë zonën. Pas kontrolleve të imtësishme...