Temperaturat e larta rekord në Australi kanë ndezur zjarre në të gjithë vendin, duke vrarë miliona kafshë dhe më shumë se 1200 shtëpi. Mijëra zjarrfikës kanë luftuar kundër zjarreve,...
Qielli në Australi, përkatësisht në Uellsin e Ri Jugor, ka marrë ngjyrë të kuqe si pasojë e zjarrit që ka përfshirë vendin. Siç raporton Daily Mail, përveç qiellit, si pasojë e zjarrit...