Për të tretin vit me radhë në qytetin e Librazhdit organizohet “Panairi i Mjaltit”. Mësohet se këtë  vit marrin pjesë 160 fermerë duke sjellë jo vetëm mjaltë cilësor, por edhe produkte...
IKMT ka vijuar sot aksionin për shembjen e 60 objekteve Vlorë-Orikum si pjesë e projektit të qeverisë për zgjatjen e bulevardit Lungomare në Vlorë. Fadromat kanë shembur sot një nga lokalet...
Shqipëria ka pozicion gjeografik dhe kushte klimaterike shumë të favorshme për prodhimin e produkteve bujqësore organike. Produktet bujqësore Shqiptare arrijnë të konkurrojnë denjësisht në...
Synimi kryesor i kompanise ka qene dhe eshte ti sherbeje klienteve te saj me korrektesi, shpejtesi dhe cilesi. Sot Rexhil Reisen eshte nje nga operatoret kryesor ne Shqiperi ne fushen e transportit publik...