Nëse e keni lënë një biletë për në minutën e fundit për në Itali, për në ditët e festave, kompania shqiptare ajrore, “Air Albania” është më pak patriotikja për çmimet. Biletat drejt...
Synimi kryesor i kompanise ka qene dhe eshte ti sherbeje klienteve te saj me korrektesi, shpejtesi dhe cilesi. Sot Rexhil Reisen eshte nje nga operatoret kryesor ne Shqiperi ne fushen e transportit publik...