Arbër Çekaj i arrestuar për sasinë prej 613 kg kokainë e ka pritur i buzëqeshur vendimin e gjykatës që e la në burg deri në përfundim të hetimeve. Vetëm dy ditë pas ekstradimit nga Gjermani,...
Policia e Shkodrës ka finalizuar operacionin e koduar ‘Brebulla’, ku në pranga kanë rënë tre vëllezër. Mësohet se vëllezërit në bashkëpunim me njëri-tjetrin kishin kultivuar bimë narkotike...
Shoqata ‘Stop Krimit në Durrës’ raporton mbi 300 persona të humbur dhe të trafikuar. Në qytetin e Durrësit po mbushen afërsisht 2 vite që funksionon shoqata ‘Stop Krimit’, e cila është...
Intervistë me zotin Ylli Toska. Zv/drejtor i Agjencisë Kërkimit dhe drejtor i Filialit të UK-së Ju jeni  drejtori i një qëndre Studimi në luftën  kundër krimit, për të shtuar se ky është...