Dje një tjetër e mori çmimin NOBEL – për Letërsinë përsëri Ismail Kadare do të qëndrojë në pritje të çmimit Qarkullojnë shumë Teori , se Kadare është shkrimtar i diktaturës , shkrimtar...
Shkrimtari Ismail Kadare është shpallur fitues i çmimit ‘Pak Kyongni 2019’. ‘Punimet e Ismail Kadaresë i bëjnë lexuesit të mendojnë dhe të ndjejnë fort marrëdhënien e tyre...