Portreti i Qemal Ataturkut Artisiti i mozaikëve, Saimir Strati ka shënuar rekordin e 11-të të tij personal në Librin e Rekorderve Guinnes. Strati ka arritur të realizojë portretin e themeluesit...
Shkrimtari Ismail Kadare është shpallur fitues i çmimit ‘Pak Kyongni 2019’. ‘Punimet e Ismail Kadaresë i bëjnë lexuesit të mendojnë dhe të ndjejnë fort marrëdhënien e tyre...
Një letër që s’u dërgua kurrë, por e ruajtur plot dashuri, ka nisur të zverdhet nga vitet. Në rreshtat e saj ka ndjenjë, emocion. dashuri ndaj një artisti për artistin. Është e shkruar për...
Festivali i Filmit i Venecias ka ulur siparin, ndërsa Luani i Artë i shkoi filmit “Joker”, me aktor protagonist Joaquin Phoenix. Regjisori Todd Phillips i ka vendosur ngjarjet në fillim të viteve...