Sot është Nata e Kadrit dhe sipas fesë islame, agjërimi në këtë ditë konsiderohet i vlefshëm sa një mijë muaj. Për këtë arsye, janë të panumërt njerëzit që agjërojnë sot, shumë më...
Një grua 113-vjeçare, personi më i vjetër që jeton në Spanjë, tani është pacienti më i vjetër e mbijetuar e koronavirusit në botë. Maria Branyas, nënë e tre fëmijëve, jeton në provincën...
Tre civilizime teper antike , te zhdukura si LEMUR, MU dhe ATLANTIDA patjeter qe lidhen me civilizimet e mevonshme te Mesopotamise. Shumeret ne fakt vijne nga civilizimi MU, Egjipti rrjedh nga ATLANTIDASIT,...
Te gjitha te dhenat per çdo individ qe do studjonte Historine te çojne ne konkluzionin qe ANUNAKET flisnin shqip. Si krijues te Homo Sapiensit ata kane ndihmuar ne evolucionin e Rraces Njerezore. Ata...
Cdo gje qe del prej teje ne forme Energjie pa dijenine dhe koshjencen tende perben nje “vjedhje”. Keshtu vjedhjet e Energjise kooperojne gjithmone me pa-vetedijen. Por ka dhe vjedhje te”pranuara”...
Nje novelist i shekullit 19-te Ingersol Lokvud ka shkruar dy novela njera ne 1889 kurse tjetra ne 1893, qe sot “tingellojne” profetike mbi aventurat e nje djaloshi te vogel qe quhej Baron Trump....