Metodat e zbardhjes së dhëmbëve janë një nga temat më të hulumtuara shpesh … Ngjyra natyrale e dhëmbëve, konsumimi i tepërt i çajit dhe kafesë për arsye të tilla si dhëmbët e verdhë...
Vitamina D është një nga kategoritë më të rëndësishme të vitaminave. I njohur gjerësisht si vitamina e dritës së diellit, ky grup kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve. Organet...
Desireshtë dëshira e zakonshme e atyre që përjetojnë probleme me peshën për të humbur peshë shpejt dhe për të arritur fizikun e ëndrrave të tyre. Kjo kurë, e cila përbëhet nga vetëm dy...
Diabeti i tipit 2 i shkaktuar nga akoma pa jetë dhe kequshqyerja filloi të shihej që në moshën 10 vjeç. 40 vjet më parë, fëmijët nuk kanë një sëmundje të tillë. Chokollata, waffles, pije...
Është një mekanizëm i rëndësishëm mbrojtës natyror që mbron mushkëritë tona nga infeksionet dhe eliminon substancat e dëmshme dhe mukozën. Është një nga sëmundjet më të hasura sidomos...
Sindroma Savant ndodh me aftësi të veçanta të individëve nën nivelin e inteligjencës që duhet të jetë. Ky sindrom, i cili prek burrat 4-6 herë më shpesh se gratë, ndodh kur pacienti zakonisht...
Gjakderdhja menstruale është një gjakderdhje e rregullt mujore që fillon në ditën e parë të ciklit menstrual në gratë në moshë të lindjes së fëmijëve dhe zhvillohet përmes shkarkimit...
Kamomili është anëtar i familjes Kamomili. 10-60 cm i gjatë, Prill dhe Shtator në mes të luleve të verdha, të bardha në skajet e bimëve me aromë, të gjelbërta rriten në livadhe jeshile. Isshtë...
Tendenca e përdorimit të vajit të peshkut ka arritur majat dhe nuk mund të ndalet më. Megjithatë, është mjaft e rëndësishme që njerëzit të kuptojnë se çfarë po fusin në trupin e tyre....
Rezultatet e studimeve të mëparshme që shqyrtojnë efektet e ndalimit të stërvitjes tek të rriturit që janë rregullisht aktivë janë shqyrtuar nga Morgan (2018) nga Disiplina e Psikiatrisë e...