Pjesëmarrja e të rinjëve në sporte ekstreme zgjon debate të shumta. Një i tillë është gjetur mes Jamie Burr (Profesor i Ushtrimeve Fizike) dhe  Dr.Vani Sabesan (Profesor i asociuar), ku secili...
Sipas të dhënave nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) më shumë se 8 milionë njerëz vdesin çdo vit për shkak të përdorimit të duhanit. Sipas të dhënave nga Organizata Botërore...
Sëmundjet kardiake shkaktohen nga virozat e stinës së vjeshtës dhe të dimrit dhe janë shumë të rrezikshme për shëndetin e pacientëve pasi mund të shkaktojnë vdekje të menjëhershme nëse...
Ngjyra nuk është e vetmja gjë që mbetet kur bëni një tatuazh. Tani, një studim i ri ka zbuluar se grimca të vogla metalike nga gjilpëra e tatuazhit hyjnë në lëkurën tuaj dhe udhëtojnë...
Sipas një hulumtimi të bërë nga Agjencia Ndërkombëtare për Kërkim mbi Kancerin e Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), pirja e dy gotave pije me sheqer ose ëmbëltues në ditë mund...
Kjo kurë e thjeshtë ndiqet me përpikmëri nga miliona njerëz në botë, me qëllim rënien në peshë dhe shkrirjen e dhjamit të tepërt. Por krahas rënies në peshë përfitimet për shëndetin...