Mark Zuckerberg hedh poshtë hipotezën e shitjes të Whatsapp dhe Instagram. Lajmin e bën me dije senatori republikan Josh Hawley, një nga kritikët më të mëdhenj të Facebook, pas një takimi me...
Arsyeja që disa njerëz i vendosin si ‘private’ llogaritë e tyre në Instagram është sepse ata duan që ndonjë i huaj i rastësishëm të mos shohë postimet e tyre.  E vetmja mënyrë...
Google dhe filiali i tij YouTube, akuzuar për shkelje të ligjit duke ekspozuar fëmijët me video të papërshtatshme apo për mbledhjen e të dhënave personale rreth tyre, do të paguajnë 170 milionë...