WhatsApp ka zbuluar se aplikacioni i tij do të ndalojë së funksionuari në disa prej versioneve Android dhe Iphone, duke filluar që prej 31 Dhjetorit të këtij viti. Ky është aplikacioni i mesazheve...
Mungojnë pak orë nga eventi Apple ku shtëpia e Cupertinos do të zbulojë gjeneratën e re të iPhone. Në orën 19 me orën tonë, në Steve Jobs Theatre në Californi, do të zbulohen modelet...