Punonjësit e Ujësjellës Kanalizimeve në Tiranë kanë gjetur një granatë ofensive të paplasur, ditën e sotme. Mësohet se punonjësit e kanë gjetur granatën teksa ishin duke punuar për një...
Anëtarët e Këshillit Politik kanë arritur më në fund marrëveshjen për Reformën Zgjedhore, ndërsa pjesë e saj është edhe përfshirja 100% e identifikimit elektronik të votuesve. Gazetarja...
Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara ka dalë me një deklaratë para mediave pas arritjes së marrëveshjes për Reformën Zgjedhore mes aktorëve politik në vend. “Jemi shumë të kënaqur që Këshilli...
Kryeministri Edi Ramës ka reaguar menjëherë pas arritjes së marrëveshjes në Këshillin Politik duke thënë se pas 3 vjetësh marshim e 3 netësh ngujim opozita dërgoi fjalën e fundit. Rama i drejtohet...
Në gjysmën e parë të marsit dhe në prill, shqiptarët, ashtu si gjithë shtetasit e vendeve të e tjera u përballën me një situatë të paparë ndonjëherë. Iu desh të mbylleshin në shtëpi,...
Ari i zi, për të cilin lùftërat civile, ushtarake apo ekonomike nuk reshtin, është burimi më i madh i të ardhurave kudo ku nxirret, është industria më fitimprurëse në glob, është industria...
Janë rreth 97 mijë punonjës që u është miratuar pagesa prej 40 mijë lekësh si pjesë e paketës së dytë financiare dhe 95 mijë prej tyre e kanë marrë. Deri tani janë paguar 3.8 miliardë...
Kreu i Gardës, Gramoz Sako është konfirmuar në detyrë, pavarësisht disa problemeve që i janë zbuluar procesit të tij të verifikimit. Trupa e Vlerësimit e përbërë nga Mirela Ujkani (Miti),...
Programi më i ri që ka startuar në “Top Channel” çdo të premte “Aventurierët” vjen në formën e një reality show por që në episodin e plotë ka shkaktuar shumë zhurmë dhe debat. Pas...
Akademiku i njohur, Artan Fuga, thekson se Kodi Zgjedhor duhet të ndryshojë patjetër, në mënyrë që partitë politike të mos monopolizojnë pushtetin. “Pa zhdukjen e monopolizimit politik, sikurse...