Mercedes dhe BMW kanë qenë rivalë në tregun e makinave luksoze për dekada. Të dy automobilistët kanë ndërtuar një reputacion duke ofruar makina të klasit botëror me vëmendje në detaje. Mund...
Bimelecdesign ka punuar në një Larborghini, duke e kthyer në makinë me gjashtë rrota, të aftë për të gjitha terrenet, por pa ia ndryshuar dukjen origjinale që e ka. Versioni i kësaj makine,...
Lamborghini ka befasuar fansat në ditët e para të vitit 2020 me një version të azhurnuar me makinë të pasme të Huracan. Premiera e parë e makinave këtë vit u kujdes nga prodhuesi italian...
Gjiganti i automjeteve gjermane ka shitur 100 mijë njësi të versionit elektrik të Golf 7. Volkswagen, në krahasim me disa kompani të tjera të mëdha makinash, më vonë filloi prodhimin serik...