Njollat në fytyrë janë një shqetësim i vërtetë për femrat. Zakonisht, zgjidhja e parë janë tretmanet në sallonet e kozmetikës, por kjo kushton. Nganjëherë nuk jemi të vetëdijshëm se përbërësit...
Duke pasur gjithmonë në mendje shprehjen “Kurrë mos vendosni mbi lëkurën tuaj diçka që nuk do e hanit” ne po ju japim disa këshilla shumë të vlefshme.  Për një lëkurë të butë e të...
Vajza, le ta pranojmë të gjitha tani: do të ishte ideale sikur cikli menstrual të na krijonte probleme vetëm në zonën e legenit! Do ishte mrekulli, në fakt, por nuk ndodh kështu! Hormonet femërore...
Shumica e femrave me fillimin e ditëve të ftohta flokët e tyre vendosin t’i freskojnë me disa xhufka të ngrohta ose me ngjyrën tërësisht të re të flokëve Megjithatë, ato nuk është e thënë...
Ushtrimi është kyç për dukje të shëndetshme dhe të bukur të trupit dhe përse të mos e shfrytëzojmë edhe për bukurinë e fytyrës Shumica e damave, madje edhe ato që kanë shtat të hollë,...
Moti pak më i ftohtë është i shkëlqyeshëm për eksperimentim me modën Kjo pjesë e rrobave me sukses i përgjigjet çdo sfide të modës. E bën bazë e çdo stili dhe patjetër duhet të gjendet...