Që prej shpèrthimit të pándemisë, pjesa më e madhe e njerëzve mbajnë dezinfektues duarsh me vete kudo që shkojnë. Por është paralajmëruar se nuk duhet lënë në makinë pasi shkakton dëme...
Gjate periudhes se shtatzanise Trupi i Femres prodhon shume Hormone dhe Elemente Kimike. Nje nder keto mjaft i rendesishem per femijen eshte dhe CPH4, nje lloj Hormoni, molekula e te cilit sintetizohet...
Gjermania ka një nga sistemet më të mira të kujdesit shëndetësor në botë – aq i mirë sa që disa emigrantë jashtë vendit, kur sëmuren, kthehen në Gjermani. Nuk ka dyshim se gjermanët kryen...
Sistemi ynë imunitar do gjashtë orë për të rimarrë veten, nëse ekmi kaluar një zemërim. Atëherë duhet të mendosh: mos duhet të gëlltis zemërimin? Jo! Në rastin e zemërimit, si të jashtëm...
Analiza e fundit laboratorike kryer në një pacient qipriot nga koronavirusi vërtetoi se tashmë është implantuar me mikroçip RFID, domethënë, një implant i vogël që vepron si transmetues për...
Nën titullin “Pse ndotja e ajrit është kaq e rrezikshme” New York Times publikoi një artikull autorët e të cilit pretendojnë se ndotja e ajrit nuk është një problem modern dhe thonë se...
Njerëzit janë më të përqendruar te vitamina B, C, ose D, dhe përfitimet që marrim nga vitamina A shpesh harrohen. Vitamina A në kuptimin e rreptë quhet retinol ose vitamina A1. Ne vendosëm...
Kohët e fundit, jeta është bërë shumë e shpejtë, ashtu si ushqimet. Ky ritëm është shkaktar i shumë sëmundjeve të rrezikshme siç është diabeti, mbipesha, problemet me tretjen e të...
Pirja e duhanit nuk është e dëmshme vetëm për duhanpirësit. Ndikon në mënyrë të barabartë në shëndetin e duhanpirësve pasivë. Brezat e vjetër mund të fshehin paditurinë e tyre për...
Vlera e tyre ushqyese janë shumë të larta, ato janë “të mrekullueshme” për shëndetin e njeriut. Përfshini ato në dietën tuaj dhe përmirësoni ndjeshëm mbrojtjet natyrore të trupit...