Ky titull më erdhi në faqen time të facebook , e lexova dhe autori nuk ishte i saktë në analizën e tij periferike , gjithmonë shqipëtarët bëjnë analizë periferike dhe jo substanciale . Për...
Tetori nisi me ditën ndërkombëtare të të moshuarve, numri i të cilëve, si pasojë e procesit të plakjes së popullsisë po rritet me shpejtësi. Vetëm në 10 vitet e fundit numri i individëve...
Rrëfimet e infermierëve të larguar në Gjermani. Diferencat në kushtet e punës, kontrata dhe pagat, krahasuar me vendin tonë. “Në Shqipëri na kërcënonin me bukën e gojës sa herë kishte zgjedhje....
Janë 1.4 milion karta identiteti dhe pasaporta qytetarësh, të cilët mbarojnë afatin e vlefshmërisë këtë vit. Qytetarët janë drejtuar për të tërhequr kuponat për pasaporta, por në qarkun...
Mblidhet asambleja e Fakulteti të Shkencave të Natyrës. Pritet të zhvillohet seanca e parë gjyqësore mes universitetit dhe bashkisë Tiranë. Pedagogët: Është cenuar rëndë autonomia e universitetit Enida...
Aksioni i IKMT-së në Radhimë, banorët përplasen fizikisht, dalin përpara fadromave, kundërshtojnë prishjen e bizneseve. Shembja selektive, nuk jemi në dijeni të projektit. Policia nis shoqërimet...