Keni pyetje? Na kontaktoni

+355666023456

Domain-Expres

domainsDomain-Expres
Sistem dhe nderfaqe online me AKEP pre menaxhimin e domaineve .al per registrar dhe reseller.

Lexo me shume: Domain-Expres

Trans-Expres

truckTrans-Expres
Sistem per menaxhimin e Kompanive te Transportit

Lexo me shume: Trans-Expres

Task-Expres

Scheduled TasksTask-Expres
Sistem per monitorimin e realizimit te detyrave dhe eficences ne pune te punonjesve

Lexo me shume: Task-Expres

Dental-Expres

figura poshteDental-Expres
Sistem per menaxhimin e Klinikave dhe Laboratoreve Dentare

Lexo me shume: Dental-Expres

CMS-Expres 3.0

judge with_robe_400_wht-300x300CMS-Expres 3.0
Sistem per menaxhimin e Kompanive te Permbarimit

Lexo me shume: CMS-Expres 3.0

Oil-Expres 3.0

oil expres_smallOil-Expres 3.0
Program për Menaxhimin e Pikave të Karburantit

Lexo me shume: Oil-Expres 3.0

Bar-Expres 5.2

Bar-Expres 5.2
Program për Menaxhimin e Bar-Restoranteve

Lexo me shume: Bar-Expres 5.2

Market-Expres 5.2

Market-Expres 5.2
Program për Menaxhimin e Njësive Tregtare

(dyqane, magazina shumice, butique, supermarkete, farmaci etj)

Lexo me shume: Market-Expres 5.2

Hotel-Expres 5.2

Hotel-Expres 5.2
Sistemi i Menaxhimit të Hoteleve me shumë Poste Pune

(psh recepsion, bar-restorant, minibar dhome, zyre finance etj)

Lexo me shume: Hotel-Expres 5.2

Pharma-Expres 3.0

Pharma-Expres 3.0
Sistemi i Menaxhimit të Farmacive dhe Depove Farmaceutike

Lexo me shume: Pharma-Expres 3.0

Pro-Expres 3.0

Pro-Expres 3.0
Sistemi i Menaxhimit të Njësive të Prodhimit (shtypshkronja, ndërmarrje, fabrika etj)

Lexo me shume: Pro-Expres 3.0

Exchange-Expres 3.0

Exchange-Expres 3.0
Program për menaxhimin e pikave të Këmbimeve Valutore

Lexo me shume: Exchange-Expres 3.0