Keni pyetje? Na kontaktoni

+355666023456

Exchange-Expres 3.0

exchange2
exchange-expres
(shiko Video-Prezantimin)
Përshkrimi: Program për menaxhimin e Këmbimeve Valutore
Sistemi operativ: Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7
Instalimi: Kompjuter qëndror (server) me bazë të dhënash SQL Server, kompjutera fundore
Emri A mund te instalohet ne Rrjet? Çmimi (EUR)
Exchange Expres (i thjeshtë) jo 199
Exchange Expres për rrjet po 249
ExchangeExpres është një program që shërben per menaxhimin e pikave të këmbimit valutor. Programi bën të mundur regjistrimin e veprimeve të ndryshme që kryhen në një pikë këmbimi valutor si dhe informacionet e ndryshme të këtij veprimi.

Programi ExchangeExpres është një program mjaft kompleks dhe realizon nje numër të madh
funksionesh që i përkasin regjistrimit dhe menaxhimit të këmbimeve valutore.

Funksionet kryesore të programit

 • Regjistrimi dhe mirëmbajtja e një numri të pa kufizuar të këmbimeve valutore .
 • Mirëmbajtjen e të dhënave për kurset e përditshme si të kursit të blerjes ashtu edhe të kursit të shitjes
 • Regjistrim i pa kufizuar i monedhave që do te përdoren në program.
 • Konfigurime të ndryshme për ruajtje,fshirje apo modifikim veprimesh
 • Raporte të shumëllojshme:
 • Raporti i bilancit të cdo monedhe
 • Raporti i veprimeve të ndryshme
 • Raporti i karteles së kurseve ditore
 • Të përshtatur për Kasë Fiskale dhe Monitor Me Prekje.
 • Mundësojnë printimin e Faturës (të vecantë ose përmbledhëse) në formatet skontrino (50,80 dhe 150mm),shirit dhe A4.
 • Të gjithë raportet janë të shkarkueshëm në Excel dhe çdo format tjetër.
 • Mundësojnë menaxhimin e Bazës së të Dhënave nga vetë Klienti.
 • Lënë gjurmë në çdo shitje të kryer apo anulluar.
 • Mundësojnë nivele aksesi të personalizuara sipas funksionit të përdoruesit.
 • Perdoruesi futet ne program edhe me ane te Kartes Magnetike apo Gjurmes se Gishtit.
 • Në versionet për Rrjet të programit cdo post pune jo-server mund të punojë i lidhur me serverin qëndror (Online),por edhe i pavarur (Offline) nga serveri qëndror. Ky funksionalitet është i dobishëm në rastet kur nuk funksionon rrjeti, pasi faturat mund të kryhen në mënyrë të pavarur dhe të sinkronizohet me serverin qëndror në një moment të dytë kur rrjeti bëhet funksional.

money-exchange

Emërtimi

Çmimi (Euro)

Çmimi për  Server Exchange-Expres Rrjet

249

Çmimi për Terminale shitje shtesë

99 /term

Për klientin ofrohet shërbimi i mirëmbajtjes falas për muajin e parë,quiz-08.12.13 për çdo problem të funksionimit të programit ne ambjentet e klientit. Per klientet qe ndodhen jashte Tiranes, shpenzimet e udhetimit mbulohen nga klienti.

Pas muajit te parë, për Ri-Instalim te programeve SoftExpres dhe/ose Ri-Trajnim të klienteve (në ambjentet e këtij të fundit), aplikohen tarifat e mëposhtme:

Tarifa e instalimit & trajnimit sipas vendodhjes

Nr ditëve

Orë / ditë

Total Orë

Vlera (Lek)

Instalim + trajnim në tiranë

1

4

4

3.000

Instalim + trajnim në Rethe 1

1

8

8

6.000

Instalim + trajnim në Rethe 2

1

8

8

9.000

shënim: çmimet e mësiperme janë pa asnjë taksë të përfshirë

Lista e cmimeve për funksionalitetet shtesë Softexpres