10 VIP-a që duken më të rinj dhe më mirë, sa më shumë që plaken

Plakja nuk duhet të jetë diçka që kemi frikë, pasi përvojat që fitojmë ndër vite reflektojnë në fytyrat tona, duke e bërë atë edhe më karizmatike. Edhe kur krahasojmë fotot e kaluara dhe të tashme të disa yjeve, është e lehtë të shihet se ndërsa rriten fytyrat e tyre rrezatojnë një besim dhe tërheqje që na tërheq edhe më shumë tek ata. Në fund të fundit, plakja është një pjesë e natyrshme e jetës dhe çelësi për t’u dukur sa më mirë është të përqafojmë, duam dhe të jemi krenarë për ato shenja në ndryshim që trupi ynë do të kalojë në mënyrë të pashmangshme.

Meg Ryan

Reese Witherspoon

Catherine Zeta-Jones

Naomi Campbell

Rob Lowe

Gwyneth Paltrow

Natalie Portman

Daniel Radcliffe

Jennifer Garner

Kate Beckinsale

/abcnews.al

Lexo me shume