11 fëmijë me 8 baballarë të ndryshëm, e reja u përgjigjet kritikëve

Një grua që ka lindur 11 fëmijë nga 8 burra të ndryshëm i është përgjigjur kritikuesëve që e akuzuan se kishte bërë kaq shumë fëmijë në mënyrë që të mund të merrte para nga qeveria.

Gruaja, e quajtur Phi, nga Memphis, Tennessee , ka fituar famë virale në TikTok për shkak të ndarjes së shpeshtë me partnerët e saj, dhe  ka fituar më shumë se 90,000 ndjekës.

Por nëna e 11 fëmijëve shpesh detyrohet të mbrojë vendimin e saj për të pasur kaq shumë foshnje kundër kritikëve në internet – disa kanë thënë se “ndiejnë keqardhje” për fëmijët e saj, ndërsa të tjerë kanë pyetur veten nëse ajo po përdor baballarët e saj të shumtë për të marrë financa dhe mbështetje.

Një grua që ka lindur 11 fëmijë nga tetë burra të ndryshëm, i është përgjigjur urrejtësve që e akuzuan se kishte vetëm kaq shumë fëmijë, në mënyrë që të mund të merrte mbështetjen e fëmijëve.
Një grua që ka lindur 11 fëmijë nga tetë burra të ndryshëm, i është përgjigjur urrejtësve që e akuzuan se kishte vetëm kaq shumë fëmijë, në mënyrë që të mund të merrte mbështetjen e fëmijëve.
Kur një komentues pretendoi se ajo zgjodhi të kishte kaq shumë fëmijë sepse “nuk dëshiron të punojë” dhe “po jeton nga mbështetja e fëmijëve”, Phi u përgjigj duke shpërndarë një video të dokumenteve të supozuara të gjykatës që tregojnë se ajo fiton vetëm 10 dollarë për muaj si mbështetje të fëmijëve.

Dhe kur një tjetër komentues shkroi se fëmijët e saj ishin ‘në ankth’, ajo iu përgjigj duke shpërndarë një video të tyre duke kërcyer, duke u argëtuar dhe duke shijuar kohë  së bashku.

Duket qartë se e pashqetësuar nga reagimi, Phi pëlqen të luajë me komentuesit e saj dhe shpesh u përgjigjet komenteve të tyre negative me video ku shihet duke kërcyer.

Kur dikush e pyeti se ku i gjen baballarët e fëmijëve, ajo tha me shaka, ‘Unë përdora Craigslist, por kjo ka ndodhur tashmë, kështu që zakonisht postoj në [Facebook] Marketplace. Ose nëse shoh një billboard bosh, do të postoj një reklamë atje lart.’

/abcnews.al/ 

Lexo me shume