Synimi kryesor i kompanise ka qene dhe eshte ti sherbeje klienteve te saj me korrektesi, shpejtesi dhe cilesi. Sot Rexhil Reisen eshte nje nga operatoret kryesor ne Shqiperi ne fushen e transportit publik...