Shoqata ‘Stop Krimit në Durrës’ raporton mbi 300 persona të humbur dhe të trafikuar. Në qytetin e Durrësit po mbushen afërsisht 2 vite që funksionon shoqata ‘Stop Krimit’, e cila është...