Stadiumi “Rexhep Rexhepi” në Drenas me pamje të bukur

Feronikeli ’74 vitet e fundit nuk është në vitet e lavdisë që jemi mësuar të shohim, gjithësesi klubi nga Drenasi po punon fuqishëm që të rikthej klubin drejt rrugës së trofeve.

Shtëpia e Feronikelit ’74 tashmë ka marrur një pamje më ndryshe, pas vendosjeve të ulseve në Rexhep Rexhepi, ky stadium duket akoma edhe më i bukur,

Momentalisht në Kosovë, është vetëm Fadil Vokrri dhe Zahir Pajaziti ku Kosova mund t’i zhvilloj ndeshjet në garat evropiane, shkruann  gazeta olle.

Me këtë ritëm të punimeve, dhe me rregullimin akoma më shumë të infrastrukturës në këtë stadium, Kosova priet të bëhet edhe me një stadium tjetër të nivelit evropian.