522 mijë euro të padeklaruara, pronari i autobusit refuzon të bashkëpunojë me policinë

U kapen 522 mije euro te padeklaruara, pronari i autobusit Elidon Cela nga lushnja ka “kycur” gojen.

Mesohet se Cela nuk ka pranuar te bashkepunoj me policine per te zbuluar orgjinen e eurove te gjetura te padeklaruara ne autobusin e tij qe vinte nga italia dhe bene linjen Padova -Shqiperi. Ne keto kushte, policia eshte e bindur se sasia e eurove u perkete grupeve kriminale qe veprojne ne zonen e Padovas.

Vijon…

Lexo me shume