6 shenjat më të ndjeshme të Horoskopit, e vendosin veten në vendin e të tjerëve

Sipas tabelës sonë të lindjes astrologjike, ne të gjithë kemi superfuqi të ndryshme kozmike. Disa, për shembull, mund të kenë fuqinë e ndjeshmërisë, ose ndryshe aftësinë për të perceptuar thellë ndjenjat e të tjerëve.

Siç duket, shenjat më empatike përbëjnë gjysmën e zodiakut. Pra, çfarë janë këto?

Gaforrja 

Duke qenë se ata “mbartin” emocionet e të tjerëve, është e lehtë të kuptosh pse. Ai mund të “lexojë” energjinë në dhomë, shumë lehtë. Si rezultat, ai ka vështirësi të ndajë ndjenjat e tij personale nga ato të të tjerëve. Tepër mbrojtës dhe të sunduar nga hëna, e cila sundon emocionet tona në astrologji, Gaforret janë të lindur si edukatorë. Emocionet janë të thella dhe depërtojnë ndërgjegjeshëm. Shumë shpesh ata mund të thithin energjinë e familjes dhe të njerëzve të tyre të dashur.

Luani

Luani është i famshëm për dëshirën për të qenë në qendër të vëmendjes gjatë gjithë kohës, gjë që mund të japë një ndjenjë shkëputjeje nga ata që e rrethojnë. Por siç duket, roli i tij si yll është në fakt ajo që e bën atë të harmonizohet me emocionet dhe reagimet e njerëzve. Për shkak se Luani sundon zemrën, ai do të bëjë akte të mëdha bujarie, mirësie dhe do të japë energjinë e tij, si dielli që e sundon, nëse kjo do të thotë se mund të ndihmojë dikë që do. Gjithçka vjen nga një vend i ngrohtë, i përqendruar te zemra.

Virgjëresha

Virgjëreshat mund të pranojnë ndryshimin më të vogël në sjelljen e atyre që i rrethojnë. Asnjë detaj nuk është shumë i vogël për një Virgjëreshë gjithnjë e mprehtë. Ata do të kuptojnë ndryshime delikate, të tilla si një ndryshim në tonin e zërit, ose diçka aq të shpejtë sa një vetull e ngritur. Si shenjë interesi, ai më pas do të dëshirojë të gjejë një mënyrë për t’u kujdesur për njerëzit që do. Ai madje mund të parashikojë nevojat e njerëzve të dashur para se ata t’i shprehin ato me fjalë.

Peshorja

Këto shenja empatike kanë një thelb vërtet të butë. Të njohur për pavendosmërinë e tyre, është pikërisht ky tipar i Peshores që flet për aftësinë e tyre të thellë për ndjeshmëri. Kjo shenjë e ajrit ka një dëshirë të lindur për paqe, harmoni dhe mirëkuptim të ndërsjellë. Peshorja gjithmonë do të marrë parasysh mendimet dhe ndjenjat e një personi tjetër dhe do t’i japë peshë të barabartë dëshirave të tyre përkatëse. Është mishërimi i idesë për të hyrë në këpucët e dikujt tjetër.

Akrepi

Ndërsa është e lehtë të interpretosh Akrepët si njerëz të rezervuar që lëvizin në sfond, ata në fakt janë shenja uji. Si detektiv emocional i zodiakut, Akrepi është një shenjë që do të kërkojë një intimitet të vërtetë, të përqendruar në psiko. Në kërkimin e tij për mirëkuptim, Akrepi njeh ndjenjat dhe dobësitë e njerëzve të tjerë, të cilat lehtë mund ta pushtojnë atë.

Peshqit

Si shenja e fundit e zodiakut, Peshqit janë shenja që konsiderohet si porta midis kësaj sfere tokësore dhe asaj shpirtërore. Si rezultat, Peshqit do të jenë shumë të ndjeshëm ndaj të gjitha llojeve të fushave energjetike dhe si përpunues emocional, ata mund të përdorin lehtësisht fuqitë e tyre të perceptimit për t’u përshtatur në çdo mjedis. Ata e ndiejnë atë që thuhet apo nuk thuhet, e parë apo e padukshme./abcnews.al

Lexo me shume