67-vjeçari adhurues i fitnesit thyen rekordin botëror të hedhjes me litarë

Një 67-vjeçar fitoi rekordin botëror Guinness për kohën më të gjatë duke u hedhur me litarë.

David Stephens mori rekordin në Cavalier Golf & Yacht Club dhe arriti të kryejë ushtrimet e mundimshme për 3 orë e 2 minuta rekord.

Stephens dhe trajneri i tij, Rodney Hahn, 61 vjeç, të dy po përpiqeshin të shënonin rekorde botërore në të njëjtën kohë. Hahn, i cili më parë mbante Rekordin Botëror Guinness për shumicën e hedhjeve në 24 orë, u përpoq të rimarrë rekordin, por rezultatet e përpjekjes së tij nuk janë konfirmuar ende nga organizata e mbajtjes së rekordeve.

Përpjekjet për rekord të dy burrave mblodhën 2000 dollarë për Shoqatën e Alzheimerit./abcnews.al

Lexo me shume