8 milionë euro pasuri të sekuestruara në Himarë, të arrestuarit dalin para gjykatës për masat e sigurisë

Mbërrijnë në Gjykatën e Shkallës së parë në Vlorë 6 shtetasit e përfshirë nnë dosjen e pronave në bregdet.

Prokuroria e Vlorës për të gjashtë ka dhënë masën e sigurisë “Arrest me burg” ndërsa në të njëjtën dosje janë të implikuar edhe persona të tjerë ku për 8 të tjerë masën e sigurisë “Arrest shtëpie” dhe 8  shtetas janë “Proceduar në gjendje të lirë”.

Të 22 personat do të njihen sot me masën e sigurisë të caktuar nga prokuroria Ata janë arrestuar dhe proceduar si rjedhojë e operacionit policor të titulluar Formulari Gjyqtar i çështjes Enkel Peza Seanca pritet të fillojë në orën 10:30.

Arrest në burg: Arqilea Veizi, Spiro  Dhima, Serxhio Joshi, Denis Kokaveshi, Vasillo Mëhilli, Artur Duni.

Andres Gjezo arrest shtëpi
Ilia Ruçi
Spiro Leka
Dhimitri Leka
Niko Leka

Anesti Dhimojani
Angjelo Gjoka
Jani marko

Detyrim paraqitje:
Pavllo Xani
Epami

Nonda Beleri
Sofia Beli
Arenusha Leka
Jani Zbogo
Mihallaq Ruci
Gjyzele Alibeaj
Antigoni Andruco, arrest shtëpiE

Prokuror i çështjes Arjan Xhaferraj

Lexo me shume