9 personazhe të njohur që janë në të vërtetë në të njëjtën moshë

Thënia se “mosha është vetëm një numër” ndonjëherë provohet të jetë shumë e vërtetë nga universi. Moshat e disa të famshëmve janë drastikisht të ndryshme në krahasim me të tjerët, dhe zbulimi i “shokëve të moshës” së tyre mund të jetë jashtëzakonisht i bezdisshëm. Kjo mund të jetë pjesërisht për shkak të mënyrës se si këta të famshëm prezantohen në publik, ndërsa të tjerët zgjedhin role që ndryshojnë plotësisht mënyrën se si ne i shohim ata.

  1. Jake Gyllenhall dhe Elijah Wood, 41 vjeç

  1. Lady Gaga dhe Amanda Seyfried, 36 vjeç

  1. Hugh Jackman dhe Paul Rudd, 53 vjeç

  1. Henry Cavill dhe Andrew Garfield, 39 vjeç

  1. Ariana Grande dhe Cardi B, 29 vjeç

  1. Pedro Pascal dhe Tobey Maguire, 47 vjeç

  1. Halsey dhe Dakota Fanning, 26 vjeç në 2021

  1. Keira Knightley dhe Scarlett Johansson, 37 vjeç

  1. David Schwimmer dhe Vin Diesel, 55 vjeç

/abcnews.al

Lexo me shume