Admir Përvathi, piktori talent, djali i piktorit të njohur

Admir Përvathi është piktor i talentuar, veprat e tij janë të shitura që në bocet, siç thonë njerëzit e artit.

Ai është djalit i piktorit të mirënjohur, Pashk Përvathit, i cili ka bërë histori në Shqipëri por edhe jashtë vendit.

Admiri, pasionant dhe krijues në punën e tij, mbetet nga më të talentuarit e brezit të tij.

Sonte ai ka publikuar foto nga punimet e tij në ekspozitën që ka hapur në kryeqytet, por ne po botojmë disa prej tyre.

L.K.

Lexo me shume