Alban Ramosaj festoi ditëlindjen, urimi më i veçantë i erdhi nga…

Me rastin e ditëlindjes së këngëtarit Alban Ramosaj, nuk kanë munguar dhe urimet e përzemërta për të.
Por vëmendjen më të madhe e tërhoqi urimi tepër i veçantë që motra e tij Beatrix i kishte dedikuar.
Sic e dimë Beatrix dhe Albani kanë një marrëdhënie shumë të ngushtë me njeri-tjetrin.
Me fjalë nga më të bukurat, ja sesi e uroi Beatrix Albanin në 28-vjetorin e tij.

Burimi