Albin Kurti: Nuk e kam dëgjuar fjalimin e Edi Ramës në Këshillin e Europës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se nuk e ka dëgjuar fjalën e Edi Ramës në Asamblenë e Këshillit të Europës. Ai ka thënë se nuk mund ta komentojë fjalimin e Ramës kur është pyetur sot në një konferencë për gazetarët. 

Fjalimi i Ramës, Kurti: Nuk e kam dëgjuar, kam pasur agjendë të ngjeshur Përkundër se fjalimi i sotshëm i kryeministrit shqiptar, Edi Rama në asamblenë e Këshillit të Evropës është bërë senzacion, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se nuk e ka dëgjuar.

Ai ka thënë se nuk mund ta komentojë fjalimin e Ramës kur është pyetur sot në një konferencë për gazetarët. Pamundësinë për ta dëgjuar, ia ka shkaktuar agjenda e ngjeshur, ka thënë ai.

“Nuk di a kam kontribuar në fjalimin e Edi Ramnës, sepse nuk e kam dëgjuar. Kam qenë në Pejë sot dhe tërë ditën nëpër takime të ndryshme e në mbrëmje vonë përpiqem që të updatohem”, tha Kurti. 

Lexo me shume