Anthony shkoi në pazar por nuk u lejua në një restorant luksoz

Të enjten në mbrëmje Anthony dhe miqtë e tij u ndaluan nga një restorant luksoz në Mançester.

Braziliani u pa teksa shkonte në restorantin luksoz të biftekëve dhe ushqimeve të detit Hawksmoor në rrugën Deansgate në qendër të qytetit pas një udhëtimi për blerje.

Megjithatë, Antonit dhe shoqëruesve të tij iu refuzua hyrja në restorant, pasi ishte plotësisht i mbushur. Ai u pa duke u nisur për në Hawksmoor përpara se të dilte nga hyrja e tij.

Anthony mbante një çantë të madhe Louis Vuitton pas udhëtimit të tij të fundit për blerje, ndërsa shoqëruesit e tij mbajnë disa çanta Selfridges.

Hawksmoor është një restorant luksoz ku një biftek 300 g kushton deri në 40 £. Shishet e verës në një restorant mund të kushtojnë mbi 600 £. /G.D abcnews.al/

Lexo me shume