Artistja rumune këndon shqip hitin “Mora fjalë” (VIDEO)_66431197d72a6.jpeg

Artistja rumune këndon shqip hitin “Mora fjalë” (VIDEO)

Andreea Vilcan, këngëtare nga Rumania, ka publikuar ‘coverin’ e një prej këngëve më të njohura, “Mora fjalë”.
“Çka ndodhi në Kosovë uroj të mos ndodhë askund në botë. Kjo këngë flet për historinë e legjendarit Adem Jashari që sakrifikoi tërë familjen për liri. Sot ndërsa po këndoj këtë këngë, zemra ime qan për ngjarjet dhe vuajtjet që Kosova ka kaluar. Ju dua Kosova”, ka thënë ajo në hyrje të videos, duke njoftuar ndjekësit e saj me mesazhin e këngës.
Vilcan ka paralajmëruar po ashtu se më 28 nëntor do të vizitojë Kosovën.
Këngëtarja rumune më parë ka pushtuar rrjetet sociale me këngë shqipe.

Burimi