Balla pritet në Vjenë nga homologu i tij, Karner: Forcojmë bashkëpunimin në fushën e sigurisë_664245e71c0cc.jpeg

Balla pritet në Vjenë nga homologu i tij, Karner: Forcojmë bashkëpunimin në fushën e sigurisë

Ministri i Brendshëm Taulant Balla ka zhvilluar sot në Vjenë një takim me ministrin e Brendshëm të Austrisë, Gerhard Karner.
Gjatë takimit me homologun Karner, ministri Balla shprehu mirënjohjen për bashkëpunimin dhe mbështetjen e Policisë Alpine.
“Forcojmë bashkëpunimin mes dy vendeve tona në fushën e sigurisë, emigracionit, luftën kundër kriminalitetit dhe trafiqeve të paligjshme, mbrojtjes kundër zjarrit dhe shpëtimin. Mirënjohës për mbështetjen në krijimin dhe forcimin e kapaciteteve të Policisë Alpine”, tha ministri Balla.

Burimi