Banane apo …, çfarë mendojnë qytetarët për frutin ekzotik që vjen nga Amerika latine? Ndiqeni sonte në “Piranjat” në orën 21:01 në Abc dhe T7

Bananet janë fruta ekzotikë, herë herë edhe afrodiziakë, të cilët janë shndërruar në frute tepër të kërkuar në tregun shqiptar. Drejtpërdrejt nga vendet e Amerikës Latine ato vijnë si mallra por ndonjëherë vijnë edhe si “mall”, duke e rritur kështu mijëra herë vlerën e tyre në tregun e zi.

Si reagojnë shqiptarët ndaj këtyre bananeve speciale dhe sa i konsumojnë ato?

Për ta zbuluar, na ndiqni sonte në orën 21:01 në ABC Neës dhe kanalin T7 në Kosovë.

Lexo me shume