Ben Blushi: B. BLUSHI QË NUK E NJOH DEL NGA LIQENI

Nga Ben Blushi-
B. BLUSHI QË NUK E NJOH DEL NGA LIQENI
Nuk e di kush është B.Blushi i cili ka dalë sot te liqeni për ecje, por di që B.Blushi në këtë foto nuk jam unë.
Dikush ma coi këtë fotografi dhe unë e postova me shpresën se mund takoj këtë person dhe ta pyes kush është B.Blushi dhe si e ka emrin nga Bujar në Baftjar në Burim apo Blerim, Bekim, Beqir, Bamir apo ndoshta Ben.
Dhe sigurisht ç’kuptim ka numri 35?
Janë 35 vjet apo është numri që mban B.Blushi në skuadrën me të cilën luan?
Do doja shumë ta njihja B.Blushin keshtuqë kushdo që e njeh të më shkruajë.
Nëse pranon do bëjmë një fotografi bardhë e zi të dy si B.Blushi me B.Blushin.

Lexo me shume