Berisha dhe Meta firmosin sot marrëveshjen për zgjedhjet e 14 majit 2023

Partia Demokratike dhe Partia e Lirisë kanë nënshkruar ditën e sotme marrëveshjen e daljes bashkë në zgjedhjet e 14 majit 2023.

Në përditësim…

Lexo me shume