Besiktas i thotë “JO” 20 milionë eurove të ofruara për Ernest Muçin_6642689e01265.png

Besiktas i thotë “JO” 20 milionë eurove të ofruara për Ernest Muçin

Besiktas i ka thënë “JO” ofertës së parë prej 20 milionë eurosh që skuadra e Aston Villas ofroi për kartonin e sulmuesit shqiptar Ernest Muçi.
Klubi turk shpreson që pas Euro 2024, kartoni i Muçit do të vlejë shumë më shuëm se 20 milionë euro, prandaj ka vendosur që të mos pranojë asnjë ofertë për momentin.
Gjithsesi, Aston Villa vështirë se do dorëzohet kaq shpejt dhe në vijim pritet të bëjë të tjera propozime. Ernest Muçi ka realizuar 3 gola deri tani.

Burimi