Bjellorusia dështon në shlyerjen e borxhit të jashtëm, për shkak të sanksioneve

Në një deklaratë ditën e sotme, Bjellorusia ka deklaruar se nuk është në gjendje të shlyejë borxhin e saj të jashtëm për shkak të sanksioneve të vendosura nga Bashkimi Europian dhe Shtetet e Bashkuara, shkruan Reuters.

Banka Botërore njoftoi të hënën Bjellorusinë  për detyrimet e pashlyera që arrinin vlerën e  68.43 milionë dollarëve.

/abcnews.al

Lexo me shume