BTS shkëputet nga muzika për të kryer shërbimin ushtarak

Shtatë anëtarët e grupit të njohur, BTS do të kryejnë shërbimin ushtarak në Korenë e Jugut, ka konfirmuar kompania menaxhuese, duke i dhënë fund një debati të gjatë kombëtar nëse do të kishte një përjashtim për ta. Ata janë të detyruar të shërbejnë gati dy vjet në ushtri.

Megjithatë, shumë fansa të tyre shpresonin se do t’u jepej nj konsideratë e veçantë për shkak të kontributit të tyre në ekonominë e Koresë së Jugut dhe prestigjin ndërkombëtar. Jin, anëtari më i vjetër i grupit, do të jetë i pari që do të ndërrojë veshjen skenike me një uniformë sapo të mbushë 30 vjeç në dhjetor.

BTS

Gjashtë anëtarët e tjerë, të lindur midis 1993 dhe 1997, do të ndjekin shembullin, me grupin që pritet të reformohet rreth vitit 2025, sipas kompanisë së tyre të menaxhimit, Big Hit Music. Njoftimi vjen vetëm disa muaj pasi grupi njoftoi se do të bënte një pushim, me disa anëtarë që ndjekin projekte individuale.

“Si kompania dhe anëtarët e BTS mezi presin të mblidhen përsëri si grup rreth vitit 2025 pas angazhimit të tyre të shërbimit.”, tha kompania e tyre e menaxhimit në një deklaratë.

BTS duke performuar në skenë

/abcnews.al

Lexo me shume