Buxheti e Paketa Fiskale, votim nën tërbim_663a389ed600a.jpeg

Buxheti e Paketa Fiskale, votim nën tërbim

Çështja më e debatueshme ë një fundviti në politikë e jetën parlamentare, Buxheti dhe Paketa Fiskale, kësaj here u miratuan në një kohë rekord prej pak më shumë se pesë minutash, sigurisht nga vetëm mazhoranca, falë kjo tërbimit opozitar, më saktë atij berishist, në parlament.
Buxheti u miratua me 74 vota pro, ndërsa katër deputetët të PD-së zyrtare, Açka, Bakiu, Jakupllari, Ulliri votuan kundër.
Si në të gjitha seancat e fundit, pati përplasje mes Gardës dhe deputetëve berishtistë, por në finale mazhoranca arrin t’i kalojë ligjet, paçka kaosit në sallë, duke kos pranuar t’i dorëzohet jakobinizmit opozitar. /tesheshi.com/