“Çështja I.M”, Meta: Inkriminimi i Autoritetit të Dosjeve do të marrë ndëshkim ligjor, në krye të opozitës s’ka për të pasur Lulushë

Kreu i Partisë sw Lirisw, Ilir Meta ka reaguar swrish pwr çwshtjen e “dosjes I.M”. Nw njw postim nw Facebook, ish-presidenti Meta ndwrsa kujton se rastin nw fjalw e ka sqaruar vetw personi i pwrndjekur nga ish-Sigurimi, shton se Rama-Basha do tw marrin pwrgjigjen e duhur pwr “inkriminimin e autoritetit tw dosjeve.”

ILIR META NË FACEBOOK

“Të gjithë rilindasit mavi dhe blu të “mprehin” brisqet për të lidhur emrin e Ilir Metës me Sigurimin e shtetit. Inkriminimi i Autoritetit të manipulimit të dosjeve Rama-Basha me falsifikime dhe manipulime të opinionit publik do të marrë përgjigjen e duhur dhe ndëshkimin ligjor. Asgjë nuk e ndal Ilir Metën në misionin e tij për të rivendosur pluralizmin politik. Çështjen e I.M e ka sqaruar vetë personi i përndjekur nga Sigurimi i Shtetit. Turp për të gjithë ata faqezinj që bëjnë si opozitarë dhe janë vetëm korporata të fëlliqura të korruptuar nga Edi Rama. Në krye të opozites s’ka për të patur as Lul dhe as Lulushë. Shpresoj që emisionet e stisura për rëndësinë e “hapjes” së dosjeve të mos sponsorizohen nga paratë e incineratorëve.”
Vijon…

Lexo me shume