Çfarë nuk shkon me foton më poshtë? Vetëm 1 në 10 persona mund ta gjejnë

Iluzionet optike mprehin mendjen dhe nuk është gjithmonë e lehtë për të çuar në zgjidhjen e tyre. Madje disa duhet të zgjidhen në një kohë shumë të shkurtër, gjë që tregon se sa të zhvilluara janë disa nga aftësitë tona.

Imazhi i mëposhtëm është këtu për të testuar IQ dhe vëzhgimin tuaj. A mund ta gjeni gabimin që fshihet pas objekteve që pret? Siç do ta shihni, në hapësirë ​​ka një tavolinë, një karrige dhe disa objekte të tjera, lehtësisht të dallueshme. A vini re diçka që nuk ju duket e drejtë?

Hidhini një sy nga afër sepse gabimi fshihet në detaje. Mund të mos e njihni menjëherë sepse është një detaj më i vogël nga sa mendoni.

Përgjigja qëndron në kalendar dhe datën që tregon. Është gabim pasi shtatori ka 30 ditë. Nëse vëmendja juaj ishte më e përqendruar në zbulimin e gabimit në tavolinë, karrige ose telefon, nuk keni qenë vetëm ju, por shumica e njerëzve që e kanë provuar.

Testi ishte e ndërlikuar edhe pse konsiderohet mjaft e thjeshtë dhe ju keni gjithë kohën për të përdorur vëzhgimin tuaj deri në atë të radhës./abcnews.al

Lexo me shume