Çfarë nuk shkon në këtë foto? Shumë pak persona arrijnë ta dallojnë

Ky imazh teston IQ dhe vëzhgimin tuaj. A mund ta gjeni gabimin që fshihet pas objekteve? Siç do ta shihni, në hapësirë ​​ka një tavolinë, një karrige dhe disa objekte të tjera, lehtësisht të dallueshme. A vini re diçka që nuk ju duket e drejtë? Nëse s’e keni dalluar akoma, shihni veten më poshtë:

Përgjigja qëndron në kalendar dhe datën që tregon. Është gabim pasi shtatori ka 30 ditë. Nëse vëmendja juaj ishte më e përqendruar në zbulimin e gabimit në tavolinë, karrige ose telefon, nuk keni qenë vetëm ju, pasi shumica e njerëzve e kanë provuar. /abcnews.al

 

Lexo me shume