Champions League/ Spikatin ndeshjet e Grupit E, ja të gjitha ndeshjet e sotme

Sot rikthehet Cahmpions League dhe janë disa  ndeshje të cilat vihen re.

Grupi E është ende i hapur, ku 2 sfidat Salzburg-Chelsea dhe Dinamo Zagreb-Milan janë ato të cilat kanë një vemendje për të kuptuar se cilët do të vazhdojnë përpara.

Sfidë e bukur tjetër është Dortmund-Manchester City, por edhe Benfica-Juventus./h.ll/abcnews.al

Të ghjitha sfidat e sotme:

Lexo me shume