Dijonisi tregon arsyen e vërtetë të largimit nga “Ferma VIP”: Ja kush e fiton spektaklin_66430f5c6c751.jpeg

Dijonisi tregon arsyen e vërtetë të largimit nga “Ferma VIP”: Ja kush e fiton spektaklin

Dijonisi, një nga konkurrentët që la garën e “Ferma VIP” përgjysmë tregoi vendimin që e çoi të linte në mes lojën. Ai tha se një vendim të tillë e ka pasur ndërmend që ditën e parë dhe pavarësisht përpjekjes, nuk ka arritur dot t’ia dalë.
Dijonisi foli edhe për fituesin e këtij edicioni të parë të “Ferma VIP”. Ai tha se mund ta fitojë Albano, ndërsa vet ai ka qejf që të jetë Renisi triumfues.
“Mendoj se fermën do e fitojë Albano dhe ai që dua unë ta fitoj është Renisi. Kam kaluar shumë mirë me të. Unë kam dashur të largohem që ditën e parë. Më dukej se nuk do përshtatesha dot 24 orë me kamera. Nuk do torturohesha më”, pohoi ish-konkurrenti.

Burimi