Dikur në një klasë, Armina Mevlani dhe Neda Balluku kujtojnë kohët kur linin mësimin

Neda Balluku, aktiviste dhe mbles i “Për’puthen” ishte e ftuara e radhës në Goca dhe Gra.

Në emision u zbulua se Armina Mevlani dhe Neda Balluku kanë qenë në të njëjtën klasë, pasi kanë studiuar të dyja për Filozofi.
Armina: Unë e kam pasur shoqe klase, kemi studuar të dyja për filozofi çfarë mban mend thuaje ska gjë. Unë kam pasur gjithmonë respekt të veçantë, Neda super e kulturuar, shkëmbënim librat, kishim pushimin kafe, cigare.

Neda: Unë mbaj mend që linim leksionet, kemi pasur lokalin pas shkollës. Ju nuk e dini por Armina është njohëse shumë e mirë e autorëve klasikë, e Remarkut.
Fatma: Jam shumë e lumtur që je entuziaste për një të ftuar.
Armina: Unë jam për të gjithë.
 

Top ChannelLexo me shume