Do të habiteni, ky është detaji që burrat vënë re tek femrat gjatë seksit

Revista Men’s Health bëri një anketë mes popullatës mashkullore për të përcaktuar se cila është gjëja e parë që ata vënë re kur kryejnë seks me partneren e tyre. Sipas studimi, një numër i madh meshkujsh thanë se sytë e tyre janë ato që i kushtojnë më shumë vëmendje.

Megjithatë, gjoksi dhe të pasmet janë gjithashtu të rëndësishme për ta. Ata gjithashtu treguan se ajo që i emocionon më shumë gjatë intimitetit është iniciativa e gruas. Kur një femër është në humor për seks, asgjë tjetër nuk ka rëndësi. Ajo që garanton seks të mirë dhe pasionant është paraloja e mirë.

Paraloja është gjithashtu e rëndësishme

Ata çifte që i njohin mirë partnerët e tyre dinë si t’i kënaqin në shtrat. Gjërat për të cilat gratë shqetësohen shpesh, si celuliti, janë të gjitha më pak të rëndësishme. Ajo që është e rëndësishme është se ekziston një lidhje e ndërsjellë, koha e lënë mënjanë vetëm për atë akt dhe dëshira për të arritur kulmin.

Pastaj gjithçka tjetër bie në plan të dytë. /abcnews.al

 

Lexo me shume