“Do vi për ty”, mesazhi i admiruesit për Heidin ‘çmend’ Romeon: Hajde se të…_663a7530774ca.jpeg

“Do vi për ty”, mesazhi i admiruesit për Heidin ‘çmend’ Romeon: Hajde se të…

Teksa çifti ka vazhduar leximin e mesazheve të ardhura për ta nëpërmjet ‘Big Love’, (kliko këtu), një mesazh ka ardhur për Heidin teksa kjo e fundit është ‘shkrirë’ së qeshuri por me Romeon s’ka ndodhur e njëjta gjë.
“Përveç trurit të dua ty të gjithën. Mos qesh më se më çmende nga TV, do vi në Kashar vetëm për ty!”– ishte ky mesazhi që Heidi mori nga një fans i saj.
Nga ky mesazh siç duket Romeo xhelozoi teksa iu përgjigj fansit me ironi: “Faleminderit Mateo, po hajde njëherë, hajde të të vlerësoj dhe unë ore.
Heidi: Gjithsesi është vlerësim i madh.
Romeo: S’thash gjë, të vi ta vlerësoj dhe unë thashë.

Burimi